APA ITU MILLO FOUNDATION ?

Assalamualaikum...

APA ITU MILLO FOUNDATION ?APA ITU MILLO FOUNDATION ?


FOUNDATION MILLO ini berasaskan mineral dan air jadi ia sesuai dengan sebarang warna jenis dan masalah kulit.,satu warna serasi untuk semua..

Kaedah guna juga berbeza.Tidak perlu disapu hanya ditepuk tepuk sahaja.Makin ditepuk makin cantik kemasannya pasti akan rapi pada kulit..Kulit akan nampak lebih lembap ,segar halus ,licin ,gebu dan berseri seri.

Boleh dipakai sebelum ataupun selepas solekan. Hanya perlu tepuk sahaja dan ia nya tidak akan mencacatkan kemasan solekan asal malah kulit kelihatan lebih lembut anjal dan gebu serta licin..Kemasan solekan menjadi lebih padat dan rapi.

Millo foundation ini dikategorikan sebagai pelengkap mekap, alas bedak,bedak ,pelindung uv, dan concealer serta penahan matahari ber spf 25 pa++..

Teksturnya yang lembut dan ringan sehingga tidak terasa pada kulit.Sangat selesa untuk mereka yang tidak suka bersolek tebal.mereka boleh bermillo sepanjang hari...sesuai dengan millo yg tahan sehingga berbelas belas jam dalam cuaca panas mahupun dalam aircond..kekal lama dari pagi sampai malam..

Tahan peluh dan tidak merekah,tidak memudaratkan kulit bagi yang berjerawat serta kulit rengsa kerana tidak berminyak,melekit,sememeh,comot atau bercapuk.


Rm 78.80 / rm 88.80
Untuk 15g.

Rm138.80 / rm 148.80
Untuk 30g.

Maklumat lanjut :

WhatsApp : ''Millo Foundation''

📲 012 981 8234
📲 012 938 4005 

Follow 


Previous
Next Post »
0 Komentar

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggalkan Komen