Millo Foundation Pilihan Terbaik Wanita Hari Ini

Millo Foundation Freshy Face SPF 25

Assalamualaikum...

Millo Foundation Freshy Face SPF 25 Tepuk Tepuk Terus Cantik.Millo Foundation Freshy Face SPF 25 diperbuat daripada sumber semulajadi mineral dan air,untuk tahan lama,tidak melekit,tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari...Millo Foundation pastinya pilihan terbaik untuk foundation anda.

Millo Foundation Pilihan Terbaik Wanita Hari Ini

Kelebihan Millo Foundation Freshy Face SPF 25 



Ok anda mesti nak tahu kan apa kelebihan Foundation Millo ni .Sebelum tu jangan silap sebut tau ..Millo bukan Milo yaa...Ok saya terangkan serba sikit akan kelebihan Foundation Millo berbanding foundation lain yang ada di luar sana.

Millo Foundation boleh digabungkan dengan apa jua skincare yang anda gunakan,Cuma cara pengunaan Millo Foundatian berbeza dengan foundatian yang lain kerana penggunaanya WAJIB ditepuk-tepuk terus pada permukaan kulit,TAK CANTIK KALAU GUNA SPAN,hanya gunakan teknik tepuk-tepuk Millo Foundatian akan meresap di permukaan kulit tanpa gangguan berminyak atau bertapuk serta tidak mengakibatkan pori pori tersumbat.

Cara Penggunaan Millo Foundation Freshy SPF 25



- WAJIB ditepuk tepuk terus pada permukaan kulit,
- TIDAK BOLEH ATAU JANGAN disapu atau dipakai dengan span.
- Ternyata makin ditepuk makin cerah sekata..glow dan shining.
- Bila ditepuk ia makin meresap ke dalam kulit tanpa kesan berminyak,bercapuk,comot atau sememeh.
- Kemasannya yang padat dan rapi menyempurnakan penampilan kulit .
- Kulit kelihatan segar,lembap dan sihat

FOUNDATION  MILLO - TEPUK TEPUK TERUS LAWA ...TEPUK TEPUK TERUS CANTIK....NAK CANTIK...NAK LAWA ...KENA TEPUK TEPUK JER ....


KEISTIMEWAAN  MILLO FOUNDATION



● Texture lembut , halus. dan ringan.
● Kemasan yang padat dan rapi.
● Menutup liang pori.
● Sekatakan keseragaman warna kulit.
● Tidak berminyak atau terlalu kering.
● Tidak berketul atau bertompok.
● Merawat pelbagai jenis masalah kulit muka (JERAWAT,KERING,BERMINYAK,JERAGAT DAN KEMERAHAN SENSITIF
● Menutup parut jerawat, jeragat,tanda lahir,lebam dan kesan cela.
● Kulit lebih lembut,cerah,lembap,bersinar serta segar semulajadi.Kulit lebih moist & foundation tidak pudar ataucomot walaupun berpeluh
● Kulit lebih glowing dan flawless selepas sapuan pertama.
● Mengurangi kedalaman kedutan.
● Anti-aging + Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV.
● Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
● Mengembalikan keremajaan kulit.
● Memberikan keselesaan yang berpanjangan.
● Tidak berminyak dan tahan lebih lama dari pagi hingga ke malam.
● Hanya satu tone warna dan sesuai untuk semua jenis kulit.
● Millo foundation menyerap dengan pantas mengikut warna kulit si pemakai.
● Senang dicuci dan mesra solat.
● Merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
●Jangan risau Millo Foundation adalah produk dari sumber mineral dan air tanpa bahan kimia dan selamat untuk diguna.
● Millo Foundation produk tutup cela no 1 abad ini.
● Millo Foundation adalah foundation pertama dalam pasaran sebagai foundation ikut darah.
●Tiada pilihan,hanya satu warna..walaupun kelihatan gelap tetapi kulit tidak ikut menjadi gelap,PELIK TAPI BENAR....
● Serasi dengan sebarang warna,jenis dan masalah kulit,semua bangsa boleh pakai...Cubalah...anda takkan menyesal memilikinya...
● Jangan risau Millo Foundation adalah produk dari sumber mineral dan air tanpa bahan kimia dan selamat untuk diguna.
●Sungguhpun warnanya kelihatan gelap tapi kulit tidak ikut gelap seperti warnanya.Foundation MILLO serasi dengan semua warna kulit,jenis dan masalah kulit.

Tepuk tepuk terus lawa....Tepuk tepuk mesti cantik.Tepuk tepuk pasti puas hati.,,Tepuk tepuk jer dah siap...Tepuk tepuk terus flawless....Cepat ,mudah,ringkas,jimat dan selamat...

Untuk maklumam anda,Foundation Millo sesuai untuk semua peringkat umur.Bukan orang muda saja boleh pakai ..yang 50 tahun keatas pun boleh menggunakannya tanpa was was.Kanak kanak pon boleh pakai.Lelaki perempuan juga boleh pakai.Nak cantik nak awet muda sentiasa jom kita bermillo bersama Foundation Millo.Bila dah cuba baru tahu akan kehebatan produk ini.tak cuba mana tahu..Dah cuba nanti pasti akan jatuh cinta bersama Foundation Millo.Kulit mulus tanpa cela,cantik tanpa jeragat,licin tanpa jerawat dan pastinya gebu gebas tanpa parut dan kesan hitam.Kulit lebih lembut,lembap,anjal,cerah sekata..Tak susah pon hanya tepuk tepuk jer terus cantik...

WhatsApp "MILLO FOUNDATION"

📲 012 981 8234

📲 012 938 4005

📲 019 9202004


Follow

@dhmillofoundationhq

#millofoundationhq #millofoundation #millofoundation #freshyfacespf25 #freshy #produk #produkterbaik #foundationterbaik #foundation #sumbersemulajadi #kmm #jaminan100peratus
#sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan #produkkecantikanwanita #jualonline #jualan #produkterbaikabadini

Previous
Next Post »
0 Komentar

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggalkan Komen