Anda Tepuk Anda Cantik Hanya Dengan Millo Foundation

Anda Tepuk Anda Cantik Hanya Dengan Millo Foundation..INSTANT BEAUTY FOUNDATION atau  FOUNDATION MILLO  yang dikategorikan sebagai ‘Bedak Ekspres'  mengantikan semua  all in one  for beauty  skin yang  boleh  dijadikan concealer,  uv protection,  pestabil warna kulit,
Foundation,  day krim, Moisturizing, Whitening dan Cooling effects..






Wow !!!! Hebat sungguh ..... mengambil alih semua fungsi.... . Memang sesuai lah jakalau pakai  dalam musim panas ni ..kulit nyaman selesa jer.

Rumusan istemewa dari KOREA yang sangat unik. Teksturnya dalam bentuk  pes yang lembut dan cukup ringan..Senang  digunakan hanya tepuk tepuk sahaja pada muka..cukup dengan  sekali calit kemudian tepuk tepuk rata keseluruh  permukaan muka dah boleh buat mekap tahan lama, kulit sentiasa nampak lembab  cerah berseri  semulajadi.

Nak nampak lebih matte anda perlu tepuk berulang kali dalam keadaan kulit basah..renjis air dan tepuk.. ANDA TEPUK ............ANDA CANTIK.....



Millo Foundation Freshy Face SPF 25
Millo Foundation Freshy Face SPF 25
Millo Foundation Freshy Face SPF 25

🌷- ADA KKM dan BEBAS BAHAN KIMIA : TIADA kesan sampingan yang boleh merosakkan kulit. 100% DIJAMIN !
🌷- IKUT WARNA DARAH : 1 kod warna sahaja,sangat terbaik kerana ikut warna darah.
🌷- BAHAN TERBAIK : Diperbuat dari SUMBER SEMULAJADI MINERAL DAN AIR,untuk tahan lama,tidak melekit, tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari...
🌷- MESRA SOLAT : Proses cucian yang amat mudah....

Tepuk tepuk terus lawa.
Tepuk tepuk mesti cantik.
Tepuk tepuk pasti puashati.
Tepuk tepuk cepat jer siap.

Produk bagus dan terbaik dengan jaminan KKM..Anda akan menyesal bila tak mahu mencubanya..

KENA CUBA DULU BARU PERCAYA..JOM CUBA MILLO FOUNDATION....JOM JOM JOM !!!

WhatsApp
📲 012 981 8234
📲 012 938 4005

Follow
@dhmillofoundation @dhmillofoundation
@dhmillofoundation


Previous
Next Post »
0 Komentar

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggalkan Komen