Millo Foundation Oh Millo Foundation

MILLO FOUNDATION ini dalam kata mudah merupakan penganti kepada FOUNDATION dan BEDAK... di samping membantu menyelesaikan masalah seperti berikut:-

🚫JERAWAT
🚫JERAGAT
🚫WARNA KULIT TIDAK SEKATA
🚫KULIT KERING/BERMINYAK
🚫KEDUTAN DAN GARISAN HALUS
🚫KULIT KUSAM
🚫PARUT/BEKAS JERAWAT
🚫KESAN GELAP BAWAH MATA

APA YANG ISTIMEWANYA MILLO FOUNDATION INI??

🌷Waterproof, tidak meleleh
🌷Kulit lebih glowing
🌷Kulit lebih flawless
🌷Tiada masalah kulit bercapuk
🌷Wajah kekal lawa Bebas Minyak
🌷Wajah kekal Natural
🌷Tidak perlu sentiasa touch up 24 jam
🌷Hanya terdapat 1tone warna yg sesuai utk semua tone kulit
🌷Merawat parut jerawat
🌷Menghilangkan jeragat
🌷Memutih secara semulajadi SPF 25
🌷Tidak perlu pemakaian bedak lagi
🌷Penggunaan yang unik
🌷Tiada bahan chemical berbahaya
🌷Kelulusan KKM




TEPUK dengan AIR ...   ...Makin gebu licin dan cerah berseri kulit muka anda...

Biar betul.Betul sayang..Millo Foundation bukan produk Tipu tipu okey...

DH FOUNDATION MILLO . Adalah rumusan pertama di Malaysia yang menggunakan sumber MINERAL dan AIR..

Formula hebat dari KOREAN ADVANCED TEKNOLOGY ini dapat mengekalkan lembapan kulit tanpa comot dan sememeh, juga dapat mematikan jerawat dan memudarkan jeragat serta parut.

Menutup cela sambil merawat.
Hasilnya kulit wajah cantik mulus tanpa cela.

Muka licin bebas jerawat dan juga jeragat

Unggul dan Unik...berbeza dengan yang lain.

?? Tidak perlu sapu krim jeragat.
?? Tidak perlu sapu krim jerawat.
?? Tidak perlu sapu pelembab.
?? Tidak perlu bedak compact lg...

-----tiada tarikh luput kerana.gabungan tersendiri dari mineral dan air sahaja.
Paling bessssstttt.....

------Minyak kat muka yang macam boleh
buat goreng pissng tu... Dh MILLO foundation boleh serap tau...

-------Bila berpeluh ....hanya perlu tepuk saja..kulit seolah seperti baru lepas berbedak walhal bedak tak pakai pun.




Kelebihan Bermillo kan DH FOUNDATION MILLO FRESHY FACE SPF 25

☆ Berpeluh pun kulit tidak berminyak atau melekit,kekal segar selalu.
☆ Tidak merekah atau cair bila suhu kulit meningkat.
☆ Tidak melekat di tudung
☆ Mesra solat - sebelum wudhuk hanya basuh muka dengan air tanpa perlu pencuci muka atau make up remover
☆ Hanya perlu tepuk saja untuk melindungi cela yang menodai kulit.
☆ Warna diserasikan mengikut tona kulit
☆ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan warna kulit.
☆ Tekstur sangat ringan dan lembap .
☆ 100% buatan Malaysia MUSLIM
☆ Ada kelulusan KKM
☆ Tada paraben dan bahan kimia berbahaya


Jom ..Tepuk tepuk terus lawa....

Maklumat lanjut

WhatsApp : ''Millo Foundation''

📲 012 981 8234
📲 012 938 4005 

Follow 


Previous
Next Post »
0 Komentar

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggalkan Komen