Millo Foundation Mendapat Sambutan Hangat Luar Biasa

Hai jelitawan Millo Foundation..Apa khabar semua.Semoga jelitawan semua sihat walafiat.Dah ber Millo ke hari ni..Macam mana bila dah guna Millo..Citer la sikit apa perubahan lepas pakai Millo.Akak pon nak tau jugak.Tak sabar nak tengok wajah wajah jelitawan bila dah ber MILLO.Jom kongsi testimoni bersama akak.Akak hari hari dapat feedback positif dari pengguna pengguna MILLO FOUNDATION.

Harapan akak agar pengguna Millo akan terus setia bersama produk MILLO FOUNDATION.Moga moga MILLO FOUNDATION akan terus kekal di hati anda..Nak cantik sejelita jelitawan jom pakat pakat guna MILLO FOUNDATION.Akak suka laa bila pengguna pengguna MILLO FOUNDATION kongsi cerita best mereka bila dah ber MILLO.Wajah cantik jelita hanya dengan Millo Foundation..












Millo Foundation Freshy Face SPF 25



● Mengandungi sumber semula jadi mineral air dan tiada rumusan kimia serta beberapa jenis bahan perawatan tertentu yg diakui dapat membantu memudarkkan jeragat dan menghilangkan cela sambil menutup parut..

● Memadai bermillo sahaja dengan FOUNDATION MILLO FRESHY FACE SPF 25 yang cukup untuk menghalang pancaran lampau UVA dan UVB penyebab terjadinya jeragat dan kulit muka gelap terbakar.

● Millo Foundation mesra wuduk,...tak perlu sental bagai....tanpa pencuci muka pun senang dibersihkan.

● Millo Foundation tidak merekah bercapuk / mencair ketika berada di bawah pancaran matahari atau ketika kulit muka basah akibat terkena air/berpeluh

● Millo Foundation tahan selama seharian dari pagi sampai malam...jadi tak perlu risau jeragat kelihatan selepas beberapa lama berada di luar rumah

● Millo Foundation tidak berminyak dan tidak menyebabkan pori pori tersumbat, juga tidak menimbulkan tindakbalas negatif.

● Millo Foundation 100% halal, keluaran bumiputera muslim, tiada merkuri dan tiada bahan kimia berbahaya....

● Millo Foundation sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan berjerawat


Jom ..Tepuk tepuk terus lawa....tepuk tepuk terus cantik...

Maklumat lanjut

WhatsApp : ''Millo Foundation''

📲 012 981 8234
📲 012 938 4005 

Follow Instagram
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation
@dhmillofoundation

Previous
Next Post »
0 Komentar

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggalkan Komen