Cerita Pengguna Millo Foundation Yang Perlu Anda Baca

" JERAWAT TAKKAN HILANG JIKA KITA SENDIRI TIDAK MENCUBA " 

Al kisahnya .. Saya dulu mempunyai masalah jerawat yang agak banyak di bahagian dagu .. Dalam gambar mungkin xnampak sangat yg sebelum tu . Mungkin kuasa dari camera kot . Yelaa . teknologi sekarang kan . Hihi .. U know what ?? Gambar sebelum tu tahun akhir 2014 macam tu laa .. Aikk . Macam nak bercerita pulak . Okay meh sini saya nak cerita sikit kisah saya menghilangkan masalah jerawat .. Dah macam-II product saya mencuba untuk menghilangkan masalah jerawat nii .. Tapi tetap tak berkesan . Sampai lah satu hari .. Ohh ye . Lupa nak bagitahu . Sebelum ni saya berkerja di @kosmetik mega dataran austin ... Semasa saya duduk di dalam kedai tu .. Saya di minta mencuba DH Foundation Millo nii dengan owners saya sendiri .. 

Mula-II tengok aihhh . Macam-II komplain . HAHAHA . honestly . Ada juga saya bercakap belakang .. Pasal pe ?? Pasal colour dia tu gelap sangat . Sampai takut bila pakai makin gelap . Kulit hak gelap dah .. HAHA . Tapi sebabkan nak turut cakap owners sendiri . Terpaksa lah mula tepuk-II di dalam kedai .. Nak tahu apa jadi lepas tepuk ?? Haaa . Gilaaa lawaa bila tengok cermin .. Bukan nak puji diri sendiri . Tapi kenyataan bila tepuk-II jerawat hak ada tutup habissss .. Pada mulanya ia cover jerr .. Mungkin ambil masa yg agak lama untuk pulih kan bahagian dagu .. Keesokan hari . Tepuk lagii . Sampai dari rumah langsung tak pakai apa-II semata-II nak tepukk-II dalam kedai .. HAHA . Nasib baik owners baik hati . Pemurah . Dan yang paling best SPORTING habis-IIsan .. 

Foundation Mesra Solat, Millo Foundation, Foundation Tahan Lama, Foundation Millo, Tepuk Tepuk Terus Cantik, Produk Wajah,Produk Kecantikan Terbaik, Produk Kecantikan Di Percayai, Millo Foundation Pilihan Terbaik


Hari demi hari saya terus memakainya .. Sampai satu hari saya langsung tak sedar jerawat bahagian dagu saya tu dah makin pudar .. Orang yg tegur sebenarnya pakai product apa . Dah lah xdak jerawat . Glowing pulak tu .. Hihi .. Masa tu laa saya bertegas untuk promote n suggest kan pada customer saya untuk mencuba DH Foundation Millo .. Mula-II nak try .. Customer terkejut . " Aihh xnak lah adik . gelap . nantikan hitam muka akak " Tapi alhamdulillah . dengan kuasa bercakap saya . Membuatkan customer berani nak mencuba .. Selepas tepuk-II pada customer . Ayat saya selepas tu " Gelap ke akak tengok ?? " Customer terdiam sekejap sambil memegang muka nyaa .. Melihat di cermin kiri kanan langsung bagitahu " Berubah gilaa adik " 

Haaa .. Dari situ lah . Saya belajar untuk suggestkan product yang bagus dan memuaskan untuk customer .. Mungkin terlalu banyak product yang ada . Tapi tak semua sesuai dengan kulit kita .. Tapi untuk DH Foundation Millo ni . Saya boleh katakan ia sangat-II sesuai untuk semua jenis kulit .. Bagi yang terlalu sensitif pun sangat-II bagus .. 

Bukan mudah untuk dapatkan kulit yang cantik melainkan terhasil sendiri dari kecil sampai ke besar Allah memberikan kulit yang xdak masalah .. Kita tak mengubah ciptaannya . Cuma kita mahukan kulit seperti orang lain .. Kita perempuan ada hati yang menginginkan seperti yang lain .. 

Tepuk tepuk je terus lawa . Tepuk tepuk je terus hilang masalah . Tepuk tepuk je terus glowing . 

Cepat mudah dan senang untuk harian anda semua .. 

Pengalaman Saya dari awal saya berkerjasama bersama Ceria Hani walaupun tidak lama . Tapi banyak memberikan ilmu tentang product yang bagus untuk kita .. Mungkin yang lain hanya menjual ingin dapatkan keuntungan semata-II . Tapi adakala. Kita harus menjual sesuatu yang dapat memuaskan semua customer ... 

Banyak lagi saya nak cerita . Kalau jumpa face to face nii . Cakap pasal product . Memang tak habiss laa jawabnya .. Pape pun cuba dulu . Baru komplain .. Jangan komplain dulu pastu lama-II tengok orang lain lawa . Baru nak cuba .. 

#TepukTepukTerusLawa
#CantikMudahCepatDanSenang 

Nak cantik nak comel apalagi dapatkan segera produk terbaik ini..MILLO FOUNDATION.. WhatsApp "MILLO FOUNDATION"
📲 012  981 8234
📲 012 938 4005
📲 019 9202004


Follow 
@dhmillofoundation
#millofoundationhq
#millofoundation #millofoundation  #freshyfacespf25 #freshy #produk #produkterbaik #foundationterbaik #foundation #sumbersemulajadi #kmm #jaminan100peratus 
#sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan

Previous
Next Post »
0 Komentar

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggalkan Komen