Millo Foundation Kini Dan Selamanya

Apa kata mereka mengenai Millo Foundation..Jom kita selusuri apa kata pengguna Millo Foundation setelah menggunakan produk ini..




Ahkak ni cakap..Biasa kalau dah siap mekap, tak boleh lagi nak berfoundation..Rata rata produk macam tu.. dah berbedak siap tak boleh pakai foundation lagi.DENGAN DH FOUNDATION MILLO BOLEH......dah siap bedak dah siap pakai krim bagai pun boleh ......hanya letak kat muka dan tepuk dan tepuk saja,ia jadi rata dan tak comot.Foundation MILLO boleh stabilkan mekap sedia ada tanpa rasa rimas dan berat pada kulit walau di tepuk berulang kali....

Inilah kelebihan yang tiada pada mana mana foundation.....Ambil ...tepuk dan cantik.

Tepuk tepuk terus lawa...


Cuba terus percaya....Mula mula sekadar nak cuba cuba jer..Teat skit kat kulit wajah..Tup tup tengok wajah sendiri ..Terkejuzzz kejap ...
Terpukau dan terpesona  melihat kegebuan kulit sendiri setelah mencuba dh Foundation Millo...
macam tak logik jer bila fikir..Millo Foundation boleh pakai dengan air....

Inilah antara kelebihan dan keunikan Millo Foundation yang mesti anda ketahui....Tak percaya ??...Percayalah memang pelik tapi ini benar..



Mula mula pakai Millo Foundation ada buat kesilapan sikit..Bila dah tahu cara pakai ynag sebenar benarnya terus terpikat..Apalagi mintak nak jadi agent..Dah jatuh suka dengan Millo Foundation katanya..Alhamdulillah.



Haritu pertama kali beli 15gram ingatnya nak test jer kat muka tengok macammana...Dek kerana puashati terus repeat order kali kedua..Kali order yang 30gram pulak..Wajah glowing jer..kesan kesan parut pada wajah beransur hilang..

Tepuk tepuk terus lawa..Tepuk tepuk terus cantik.. 30gram & 15gram..Anda yang tentukan mana satu pilihan anda... Jom kita ber MILLO... WhatsApp "MILLO FOUNDATION"
📲 012  981 8234
📲 012 938 4005
📲 019 9202004

Follow 
@dhmillofoundation
#millofoundationhq
#millofoundation #millofoundation  #freshyfacespf25 #freshy #produk #produkterbaik #foundationterbaik #foundation #sumbersemulajadi #kmm #jaminan100peratus 
#sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan #produkkecantikanwanita #jualonline #jualan #produkterbaikabadini
Previous
Next Post »
0 Komentar

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggalkan Komen