Soalan Lazim DH Millo Foundation

Soalan-Soalan Lazim  DH FOUNDATION MILLO.Sila baca informasi penting dibawah.

🗣Boleh ke saya guna dengan pencuci/produk muka lain?
✌Boleh digabungkan dengan sebarang produk jagaan kulit lain, tapi kalau nak lebih berkesan pakai  produk tepuk tepuk ni saja pun memadai.

.
🗣Masa mana saya nak pakai  ni ?
✌Boleh dipakai  bila2 masa siang atau mlm.
.
🗣Masih perlu pakai bedak lagi ke lepas pakai foundation  tepuk tepuk ni ?
✌Dah tak perlu pakai  lagi. kalau nak  sangat berbedak ,pakai bedak dulu kemudian baru tepuk foundation MILLO   takde masalah...kulit tak comot langsung..nak lagi cantik masa tepuk tepuk tu guna Air...kopem berseri seri flawless.
.
🗣1 Kotak boleh tahan berapa lama ya?
✌DH FOUNDATION MILLO ada 2 saiz  yg 15gram  boleh di guna tepuk sehingga 3 bulan lbh. 
Manakala yg 30gram pula blh diguna tepuk melebehi 5bln .  Bergantung pada kadar penggunaan  dan masalah kulit induvidu..
.
🗣Macam Mana Cara Pakai?
✌ Ambil secuit  letak.kat muka dan tepuk tepuk keseluruh permukaan kulit . Tepuk tepuk  lah biar merebak dgn  rata  keseluruh muka dengan tepuk yang turut menbantu  merangsang peredaran darah  supaya kulit nampak segar dan lebih sihat.
.
🗣Ada kesan sampingan tak?
✌Setakat hari ini, kami masih belum menerima sebarang maklumbalas negatif dari pengguna DH FOUNDATION MILLO FRESHY FACE SPF 25. Rata-rata maklumbalas pengguna menyatakan  mereka mendapat perubahan kulit yang lebih  licin, cerah, gebu, halus lembap dan cantik..
Tekstur kulit yg lebih baik dan  lembut.
.
🗣Ada KKM ke foundation ni?
✌Ya, Mestilah ada 😉 produk ini telah mendapat kelulusan KKM: NOT160502377 k.
.
🗣Produk ni perlu digunakan berterusan ke?
✌Bila  masalah kulit semakin  baik / pulih  atau sudah mencapai tahap  yg diinginkan,  Anda bolehlah  buat keputusan nak hentikan  atau kekal  bermillo.....sebabnya Dh foundation  MILLO  ni hanya bertindak sebagai penyeri kulit yg tidak memudaratkan utk pengunaan yg berterusan dlm  tempoh / jangka masa yang lama....Lagi pun bedak sebahagian dari teman kulit yg diguna ramai.😆😆😆
.
🗣Berapa kos poslaju?
✌Kos poslaju adalah 100% ditanggung oleh kami. Tidak perlu bayar kos PosLaju....kami belanja  laa...👄💋

.
🗣Berapa lama barang akan sampai lepas pos?
✌Kebiasaanya Poslaju akan mengambil masa 1-3 hari waktu bekerja ..inshaallah akan selamat tiba kepangkuan ..😊😊

Tepuk tepuk terus lawa..
#DhfoundationMillo..
Nyata jelita...cantik sekelip mata..
Makin tepuk makin cantik..
Cuba baru percaya...



Foundation Mesra Solat, Millo Foundation, Foundation Tahan Lama, Foundation Millo, Tepuk Tepuk Terus Cantik, Produk Wajah,Produk Kecantikan Terbaik, Produk Kecantikan Di Percayai, Millo Foundation Pilihan Terbaik , Testimoni Millo Foundation


Foundation Mesra Solat, Millo Foundation, Foundation Tahan Lama, Foundation Millo, Tepuk Tepuk Terus Cantik, Produk Wajah,Produk Kecantikan Terbaik, Produk Kecantikan Di Percayai, Millo Foundation Pilihan Terbaik , Testimoni Millo Foundation

Foundation Mesra Solat, Millo Foundation, Foundation Tahan Lama, Foundation Millo, Tepuk Tepuk Terus Cantik, Produk Wajah,Produk Kecantikan Terbaik, Produk Kecantikan Di Percayai, Millo Foundation Pilihan Terbaik , Testimoni Millo Foundation


Previous
Next Post »
0 Komentar

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggalkan Komen